Software per televenda - Programa de venda per telèfon

Les empreses que fan servir OriGn tenen l'oportunitat de vendre més

Vengui el que vengui, vendrà més amb OriGn

Si es dedica a la venda per telèfon, OriGn es convertirà en el seu millor aliat, qualsevol que sigui el seu model de negoci:

 • Venda freda de productes per a la llar, cursos, llibres, petits electrodomèstics...
 • Venda freda de suscripcions.
 • Recepció de trucades de campanyes de ràdio o TV.
 • Recepció simultània de trucades de campanyes de ràdio o TV de diversos productes.
 • Oferta de nous serveis o productes a una cartera de clients o usuaris.
 • Venda periòdica de productes de consum : alimentació, cava, obsequis a tercers, clubs de lectors...
 • Recepció telefònica de comandes.

OriGn s'integra amb el seu programari de gestió...

Si vostè ja disposa d'un programari de gestió amb el que està satisfet, OriGn pot integrar-se amb ell de forma tan estreta com sigui necessari.

...o gestiona les seves comandes per complet

Per contra, si vostè ho prefereix pot aprofitar la potència de la campanya estándar de televenda inclosa en OriGn, la qual li permet, per exemple:

 • Donar d'alta els seus productes, serveis, preus, clients...
 • Donar d'alta i gestionar tot tipus d'ofertes i descomptes: generals , per client , només aplicables durant un determinat període ...
 • Que els agents introdueixin les comandes de forma integrada amb el argumentari i la resta de dades a emplenar en cada trucada.
 • Que els agents puguin consultar en tot moment l'històric de comandes de un determinat client, de forma integrada amb l'històric de totes les trucades que se li han realitzat, acabessin o no en una venda.

Tot això per una sola campanya o línia de negoci, o per tantes com sigui necessari.

La campanyan estandard de televeda és extremadamente configurable, tant com vostè requereixi.

En el següent vídeo es mostra el funcionament general d'aquesta campanya des del punt de vista dels agents.

En aquest segon vídeo es descriuen els múltiples informes i estadístiques que la campanya estàndard de televenda inclou.

Eviti errors dels seus agents

Gràcies a la introducció de dades totalment guiada del nostre programa OriGn, els seus agents no podran oblidar-se de tasques com ara confirmar l'adreça d'enviament o informar el client sobre cert extrem que ha de tenir en compte.

Aprofiti la potència CTI d'OriGn segons sigui el seu model de negoci

Si es dedica a la venda freda, què millor que valer-se del potent Servidor de trucada predictiva exclusiu d'OriGn per maximitzar el nombre de contactes als quals oferir els seus productes.

Alternativament, si el seu model de negoci es basa en la recepció de trucades, OriGn li facilitarà el seu treball fins a extrems insospitats.

I si ven serveis que requereixin l'acceptació d'un contracte oral, per a això hi ha les funcions de gravació de veu d'OriGn.

Faci emalings als seus contactes

Només amb tenir un compte de correu electrònic, vostè podrà realitzar emailings a aquells contactes que decideixi, per informar-los sobre les seves noves ofertes o productes.

La selecció dels contactes als quals enviar-los un determinat emailing podrà realitzar-la per qualsevol criteri que desitgi.

Total automatització de les retrucades per nivells de preferència

Si el seu model és d'emissió de trucades, fins i tot si fa servir el Servidor de trucada predictiva, OriGn s'assegura que els contactes siguin retrucats a l'hora que es va quedar amb ells, bé pel mateix agent o per un altre, segons vostè decideixi a partir de la situació concreta del contacte.

Aquestes serien les retrucades de major prioritat, però OriGn també s'encarrega de reintentar les vegades que vostè consideri necessari, seguint el patró de franges horàries que vostè decideixi i fins a un màxim de reintents que pot definir, en general o només per a aquells interlocutors que mai han estat contactats.

Importació en viu dels contactes/clients potencials

Per descomptat, el nostre programari OriGn permet importar les dades dels contactes des de fonts externes. El sorprenent és que permet fer-ho mentre els agents estan treballant en la campanya.

La quantitat de temps i mals de cap que un detall tan senzill li estalviarà no cal que li expliquem.

Gravació de trucades

La utilització del softphone SIP que incorpora OriGn permet l'enregistrament de les trucades realitzades pels agents. Aquest enregistrament és totalment configurable:

 • Format del fitxer d'àudio.
 • Etiquetes d'aquest fitxer.
 • Gravació completa o gravació sota demanda.
 • Localització física de les gravacions generades, etc.

Tots aquests enregistraments són recuperables a partir de l'històric de contactes, buscant per data, etc.

Mireu el següent vídeo per conèixer en detall les funcionalitats de gravació de trucades del nostre software.